АКТУАЛЬНО

«Живе.ТБ» запрошує дивитися трансляцію Божественної Літургії з Патріаршого собору Воскресіння Христового

АНОНСНеділя, 09 листопада 2014, 11:00
У неділю, 9 листопада, о 10:50 розпочнеться пряма трансляція Божественної Літургії з Патріаршого собору Воскресіння Христового в Києві. Трансляцію організовує і проводить «Живе.ТБ».

Перед трансляцією «Відкрита розмова». Наші гості - представники трьох конфесій: мусульман, греко-католиків та протестантів, яких ми запитали: «Чи можемо називати збройні сутички на Сході України громадянською війною?»

Трансляцію можна буде переглядати на Інформаційному ресурсі УГКЦ, або на сайті «Живого.ТБ», або на нашому каналі в youtube.com.

Звертаємо вашу увагу, що ці трансляції є систематичними: щонеділі об 11:00.

«Ті, хто дивився нашу трансляцію минулої неділі, побачив, що були проблеми зі звуком. Упродовж тижня ми перевіряли цей недолік і виявили звичайне зовнішнє втручання осіб чи особи, які не хочуть, щоб ми створювали для наших глядачів можливість молитися. Ми перепрограмували всі технічні елементи, завдяки яким здійснюється трансляція, і тепер має бути все добре. Тож запрошуємо дивитися», - сказав у коментарі для «Живого.ТБ» о. Ігор Яців, керівник Департаменту інформації УГКЦ.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next