АКТУАЛЬНО

«Живе.ТБ» запрошує переглянути прямі трансляції з Львівської опери і собору Святого Юра

АНОНСНеділя, 26 жовтня 2014, 11:00
25 жовтня у Львівській опері відбудеться урочиста академія з нагоди 25-річчя легалізації УГКЦ в Україні та відкриття Року митрополита Андрея Шептицького (початок о 16:00). Під час заходу відбудеться показ фільму про відродження УГКЦ, документального фільму про митрополита Андрея, фрагментів документального фільму «Парох Майданека».

Крім того, учасники заходу почують пастирське слово Блаженнішого Святослава та виступи архиєпископа Циріла (Василя), секретаря Конгрегації Східних Церков, та Євгена Сверстюка, дисидента, члена Комітету вшанування пам'яті блаженного священномученика Омеляна Ковча. Після цього буде проведена церемонія вручення Нагороди імені блаженного священномученика Омеляна Ковча.

«Живе.ТБ» транслюватиме наживо цю урочисту академію. Дивитися її можна за цим посиланням: www.youtube.com/watch?v=y0rkaNt3s7w.

Крім того, у неділю, 26 жовтня, об 11.00 запрошуємо на пряму трансляцію Архиєрейської Божественної Літургії зі собору Святого Юра, яку очолить Предстоятель УГКЦ. Після Богослужіння всі єпископи помоляться панахиду за митрополита Андрея в крипті собору. Посилання на трансляцію: www.youtube.com/watch?v=0nYgEFo3CR4.

Як ми повідомляли, 23–26 жовтня 2014 року у Львові проходить щорічна Зустріч східних католицьких ієрархів Європи, присвячена до 25-річчя виходу УГКЦ з підпілля. У ній беруть участь п’ятдесят учасників з двадцяти країн Європи.

 

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next