АКТУАЛЬНО

Зустріч з владикою Борисом (Ґудзяком) на тему «Що про вас одного дня скаже історія?»

АНОНСЧетвер, 08 червня 2017, 18:00
8 червня в Києві відбудеться зустріч з владикою Борисом (Ґудзяком) на тему «Що про вас одного дня скаже історія?».

Подія відбудеться в межах дискусійного клубу Бізнес Credo Львівської бізнес-школи (LvBS) та Українського католицького університету. Із Президентом УКУ, єпископом Паризької єпархії УГКЦ Борисом у форматі business talk підприємці говоритимуть про управлінський досвід крізь призму життя і служіння патріарха Йосифа Сліпого.

Тези зустрічі:

· Бути лідером та візіонером: побачити важливе тоді, коли для інших це виглядає неактуальним чи нереальним; як розгледіти можливості серед руїни і ефективно використовувати малі ресурси.

· «Крізь терни до зірок»: чому це кредо стало пророчим для Йосифа Сліпого. Як через 18 років каторги в радянських таборах, у 71 рік він став одним із найбільш впливових та відомих українців другої половини ХХ століття?

· Великого бажайте або чому великі мрії знаходять великих спільників!

Модератори зустрічі:
Софія Опацька, проректор УКУ, декан-засновник LvBS
Олег Турій, проректор УКУ, історик

Час: 8 червня, 18:00
Місце: Київський центр УКУ, вул. Мазепи, 10а, м. Київ.

Акредитація для ЗМІ за адресою [email protected].

Детальніше про подію.

Довідка
Дискусійний клуб «Бізнес Credo» – це можливість для власників та топ-менеджерів поспілкуватись у форматі «business talk» із провідними мислителями та лідерами суспільної думки в українському та міжнародному середовищі. Гостями попередніх зустрічей були: український правозахисник, публіцист Мирослав Маринович, Блаженніший Любомир Гузар, відомий науковець та історик Ярослав Грицак, видавець і поет Іван Малкович, відомий польський режисер Кшиштоф Зануссі, публіцист та літературознавець Євген Сверстюк (1928-2014 р.р.), громадський діяч та український підприємець Валерій Пекар, письменниця Оксана Забужко.

Владика Борис (Ґудзяк) – єпископ єпархії Святого Володимира Великого в Парижі для українців греко-католиків Франції, Бельгії, Нідерландів, Люксембургу та Швейцарії, президент Українського католицького університету.

Повідомила Маріанна Карапінка

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next