АКТУАЛЬНО

Іконописна школа УКУ "Радруж" запрошує на інтенсивний курс іконопису для всіх охочих

АНОНССубота, 12 вересня 2020, 10:30
У програмі навчання передбачена Божественна Літургія з духовними науками, практичні заняття з іконопису, теоретичний курс богослов`я ікони І (онлайн). Навчання відбуватиметься кожної суботи.

З огляду на ситуацію пандемії у світі, навчання триватиме у інтенсивному форматі:

  • практичні заняття плануються в аудиторному форматі з 12.09 до 10.10.2020 р. з 9.30 до 19.15. Викладач - сестра Згромадження Пресвятої родини Анастасія Лугова.
  • теоретичний курс відбуватиметься у змішаному форматі: офлай та онлайн (лекції курсу ми надамо вам у записі, які ви прослухаєте у зручний час, а щосереди відбуватиметься відеоконференція за участі лектора курсу "Богослов'я ікони І" Соломії Тимо та всіх учасників групи для обговорення прослуханої лекції).

Для участі в програмі не потрібно мати спеціальних художніх навичок. Вона розрахована на початківців та людей з незначним досвідом іконопису. 

Навчання відбувається у корпусі філософсько-богословського факультету УКУ за адресою: м. Львів, вул. Хуторівка, 35а (навпроти гуртового ринку „Шувар”). 

Після завершення навчання ви, за бажанням, зможете долучатися до будь-яких програм та курсів Школи і збирати "кредити" для документа про спеціалізовану освіту.

Вартість навчання за один семестр - 4 500 грн. 

Також кожен учасник оплачує вартість матеріалів для іконопису - 1000 грн. 

Щоб стати учасником програми, необхідно заповнити анкету за посиланням - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdFM3ryiy5WXWOiN50172rz71r_7VK4URxDs02uTHGCwovtPA/viewform та внести передоплату за матеріали у розмірі 1000 грн.

Зголошення приймаються до 17.00 10.09.

Попередній досвід іконописання не обов'язковий!

Іконописна школа "Радруж"
Українського католицького університету

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next