АКТУАЛЬНО

Допомога біженцям. Запрошуємо в Голдашівку

Вівторок, 25 березня 2014, 11:25
У важкий для України час кожен християнин піднімається на барикади духовної боротьби. Через агресію зла консолідується народ, єднається Церква. З глибини народної свідомості піднімається вільний козацький дух.

Шукаючи в молитві Божої волі парафіяни УГКЦ с. Голдашівка вирішили запросити на проживання родини біженців, які потребують житла, мають бажання жити і працювати на щедрій Подільській землі. Запрошуємо всіх охочих, незалежно від релігії, мови і національності. Поважаємо вас такими, якими ви є, і такої ж поваги очікуємо від вас.

Парафія може забезпечити постійним житлом десять потребуючих родин. Місцева влада надасть земельні ділянки для допоміжного господарства, а школа і дитячий садочок відкриють двері для ваших дітей. Наша Церква допоможе всім необхідним, щоб ви почувалися спокійно на новому місці. Село Голдашівка розташоване в мальовничому куточку Вінницької області. Родючі ґрунти, ліс, річка, чисте повітря, а головне - щирі люди з радістю зустрінуть вас і приймуть як рідних у с. Голдашівка.

Адреса для запитань та додаткової інформації [email protected].

о. Михайло Будник

ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...