АКТУАЛЬНО

Блаженніший Святослав в Івано-Франківську освятив новозбудований Богословський факультет

Понеділок, 05 серпня 2013, 11:29
Після завершення Літургії з нагоди Патріаршої прощі в Крилосі, приуроченої до святкування 1025-ї річниці Хрещення Русі-України в Івано-Франківській архиєпархії, Блаженніший Святослав освятив приміщення Івано-Франківської семінарії та теологічної академії.

«Подяка Господеві та вашій боговгодній праці, що можете розвивати і працювати на славу Божу й славу Церкви. Цей духовний центр стане світлом формації структур Церкви…» - зазначив Глава УГКЦ після освячення нових приміщень в присутності ректорату навчальних закладів.

Митрополит Володимир (Війтишин) склав подяку Предстоятелеві УГКЦ, що взяв участь у відзначенні ювілею Хрещення Русі-України на теренах Івано-Франківської архиєпархії та благословив усіх вірних для скріплення і розвитку та передання віри наступним поколінням.

 

Ієрей Юрій Трухан, прес-секретар Івано-Франківської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next