АКТУАЛЬНО

«Бога не можна торкнутися рукою, але Його можна почути», – Блаженніший Святослав у Гошеві

Понеділок, 05 серпня 2013, 21:51
5 серпня 2013 року Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ, відвідав василіанську обитель на Ясній горі. Візит відбувся з нагоди 276-ї річниці перенесення чудотворної ікони Матері Божої до Гошева.

Архиєрейську Літургію з Предстоятелем Церкви співслужили: владика Володимир (Війтишин), Архиєпископ і Митрополит Івано-Франківський, владика Тарас (Сеньків), Апостольський адміністратор Стрийської єпархії, та численні священики.

«Віра від слухання вимагає послуху у вірі кожної віруючої людини», – наголосив у проповіді Глава УГКЦ. Промовляючи до багатотисячної спільноти прочан, Предстоятель УГКЦ пояснив: те, що слухаємо, входить у нас і змінює нас. «Якщо слухаємо зло, воно зачинає у нас смерть і породжує духовну пустку. Як слухаємо Бога – сприймаємо Життя і живемо життям вічним», – пояснив проповідник.

«Марія кличе нас, щоб ми були послушні Богові. Дуже багато голосів добиваються до нашого вуха. Скільки новітніх «месій» кажуть, що вони мають істину! Скільки новітніх маніпуляторів громадською думкою і політтехнологів хочуть нас обдурити, скільки фальшивих пророків сьогодні намагаються заступити голос Церкви!» – сказав Блаженніший Святослав, заохочуючи вірних брати приклад зі смиренної поведінки Пресвятої Богородиці.

На завершення Глава УГКЦ сказав, що сьогодні «Господь Бог до кожного говорить через Пречисту Діву Марію і закликає наш народ зберегти віру». 

Фоторепортаж

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next