АКТУАЛЬНО

Патріарша курія УГКЦ — відновлені сили на служінні Церкві

Вівторок, 25 лютого 2020, 14:34
Заступник адміністратора Патріаршої курії УГКЦ отець Володимир Містерман розповідає про структуру, основні принципи діяльності цієї установи та нові виклики, які постають перед її працівниками.

Виклики, які постали перед УГКЦ після її виходу з підпілля, були пов’язані не тільки з відбудовою храмів, відновленням духовного життя в громадах, а і з відновленням самої структури управління Церквою. В інтерв’ю для Радіо Ватикану – Vatican News отець Володимир Містерман, заступник адміністратора Курії Верховного Архиєпископа УГКЦ, розповідає про основні етапи відновлення її діяльності:

У структурі Патріаршої курії відображається відповідь УГКЦ на потреби своїх вірних. Ось що про це говорить отець Володимир:

Наш співрозмовник відповів на запитання про те, яким чином Курія Верховного Архиєпископа УГКЦ підтримує зв’язок з єпархіями та парафіями:

Отець Володимир, який 2018 року став заступником адміністратора Патріаршої курії, розповідає про своє ставлення до викликів, що виникають на шляху його служіння:

Турбота про духовний розвиток своїх працівників — це, за словами нашого співрозмовника, один з пріоритетів діяльності Курії.

Отець Володимир Містерман розповідає про те, яким чином відбувається співпраця між Курією Верховного Архиєпископа УГКЦ та органами державної влади в Україні:

www.vaticannews.va


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next