АКТУАЛЬНО

«Всеперемагаючим є не меч, не зброя, а сила Божого слова», – Блаженніший Святослав

Неділя, 01 грудня 2013, 21:25
Сьогодні, як ніколи, нашому народові потрібна мудрість і сила не насилля, але Божої істини; сила не меча чи зброї, але Божого слова.

Про це сказав Блаженніший Святослав у проповіді під час Літургії у Івано-Франківську. Предстоятель УГКЦ зазначив, що 1 грудня Україна згадує дату референдуму, яким «наш народ промовив назавжди про свою незалежність і про те, що він хоче бути вільним Божим народом».

Наостанок, Верховний Архиєпископ УГКЦ засудив усяке насилля, зокрема до мирних демонстрантів. «Ми просимо Бога, щоб подав усьому нашому суспільству і кожному зокрема мудрість Божу. Щоб не допустити до кайданів зла, але Божим миром і Його мудрістю звільнити цей народ від усього того, що його пригнітає, а відтак силою Божою простелити шлях у майбутнє», – сказав Блаженніший Святослав (Шевчук), Глава УГКЦ.

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next