АКТУАЛЬНО

Лист Блаженнішого Святослава з приводу повені в Південній Америці

Субота, 26 грудня 2015, 22:01
Ваше високопреосвященство владико Володимире, преосвященні владики Мироне і Даниїле, всечесні отці, дорогі брати і сестри, вірні нашої Церкви в Бразилії, Аргентині і Парагваю!

Сьогодні дізнався, що Бразилія, Аргентина і Парагвай постраждали від сильної повені. Понад 150 тисяч людей були змушені покинути свої домівки саме в час Різдва Христового.

В Аргентині, з того, що я міг довідатися, близько 20 тисяч людей у провінціях Місіонес, Чако, Коррієнтес та Формосі були відселені з їх затоплених поселень. У Місіонес найбільше постраждали Обера, Сан-Хосе, Алем, де є наші великі парафії.

У цьому листі хочу висловити солідарність і молитовну близькість із всіма нашими вірними, що постраждали від цього стихійного лиха. Ваші брати і сестри в Україні та в усьому світі відчувають ваш біль як власний.

Молимося за вас та просимо Всевишнього, щоб дав вам мужність і силу побороти наслідки цієї біди.

Нехай новонароджений Христос буде нашою силою та надією.

Благословення Господнє на вас!

+ Святослав

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next