АКТУАЛЬНО

Постанови другої сесії Синоду Єпископів Києво-Галицької митрополії УГКЦ

Понеділок, 09 жовтня 2017, 16:19

ПОСТАНОВИ
другої сесії Синоду Єпископів

Києво-Галицької митрополії УГКЦ
6 жовтня 2017 року Божого, м. Київ, Патріарші палати

1. Взяти до уваги стан виконання рішень першої сесії Синоду Єпископів Києво-Галицької Митрополії  Української Греко-Католицької Церкви.

2. Взяти до уваги Резолюції ІІІ Конгресу мирян, який відбувся 23 вересня 2017 року Божого в м. Києві. Взяти ці Резолюції за основу для опрацювання Стратегії розвитку Києво-Галицької митрополії УГКЦ.

3. Прийняти напрями для розроблення проекту Стратегії розвитку Києво-Галицької митрополії УГКЦ.

А. Створити з координаторів Стратегії’2020 «Жива парафія» робочу групу для розроблення Стратегії розвитку Києво-Галицької митрополії УГКЦ. Головою робочої групи іменувати отця Василя Чудійовича, канцлера Київської архиєпархії УГКЦ.

Б. Доручити робочій групі представити проект Стратегії розвитку Києво-Галицької митрополії УГКЦ на наступній сесії Синоду Єпископів Києво-Галицької Митрополії.

4. Взяти до уваги звіт о. Петра Жука, ректора Київської Трьохсвятительскої духовної семінарії, про стан справ у семінарії та висловити йому вдячність.

5. Дати згоду на проголошення собору Вишгородської Богородиці Марійським відпустовим центром Києво-Галицької митрополії.

6. Третю сесію Синоду Єпископів Києво-Галицької Митрополії УГКЦ провести в січні 2018 року Божого в м. Києві.

Ці постанови набирають чинності 6 листопада 2017 року Божого

Голова Синоду

+ СВЯТОСЛАВ

ТЕГИ: Постанови
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next