АКТУАЛЬНО

Постанови Шістдесят восьмої сесії Синоду Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ

Середа, 01 липня 2015, 12:15
Шістдесят восьма сесія Синоду Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства Української Греко-Католицької Церкви відбулася в Зарваниці, 24-25 червня 2015 року.

1. Взяти до уваги текст документа «Концепція екуменічної позиції УГКЦ» та рекомендувати його із внесеними поправками і пропозиціями для розгляду та прийняття Синодові Єпископів УГКЦ.

2. Направити на повторне перше читання Душпастирську інструкцію «Добрий пастир».

3. Рекомендувати єпархіальним єпископам Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ встановити у своїх єпархіях та екзархатах норму про те, щоб у парафіяльних бюджетах було виділено не менше від 10 відсотків для потреб катехитичного служіння.

4. Поблагословити проведення 23–26 липня 2015 року Божого у Львові Християнського молодіжного фестивалю «Вітер-на-дії» та заохотити парафіяльні молодіжні спільноти взяти в ньому участь.

5. Шістдесят дев’яту сесію Синоду Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства Української Греко-Католицької Церкви провести в листопаді 2015 року Божого.

    

Ці  постанови набирають чинності 13 липня 2015 року Божого

Голова Синоду Єпископів
Києво-Галицького Верховного Архиєпископства

Української Греко-Католицької Церкви

+Святослав

 
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next