АКТУАЛЬНО

Владики Володимир (Війтишин) і Василь (Івасюк) закликали вірних до молитви за Україну

П'ятниця, 24 січня 2014, 14:52
Всечесним отцям-душпастирям, монахам і монахиням, дорогим і возлюбленим братам і сестрам Івано-Франківської архиєпархії і Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ.

Дорогі в Христі!

У цей неспокійний і тривожний час для українського суспільства закликаємо і заохочуємо усіх вас до посильної молитви за Батьківщину нашу Україну та її народ.

Просимо щоденно в цьому наміренні: за мир, спокій і врегулювання конфліктної ситуації без кровопролиття і насильства, служити Святі Божественні Літургії і Молебні. У всіх храмах Івано-Франківської архиєпархії і Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ проводити передзвін церковними дзвонами, рівночасно у повірених вам парафіях і спільнотах організовувати молитовні чування у вищеподаному наміренні.

«Ще молимось Господеві Богу нашому про Святу Мудрість для християнського єднання серед Церков Володимирового Хрещення та благаємо зглянутися на всі терпіння нашого багатостраждального українського народу і благословити нашу державу Україну та кожного з нас, просимо Господи вислухай і помилуй».

У час конфліктної ситуації, яка склалася в Україні, загинули люди. Звертаємося до вас, отці-парохи та адміністратори парафій Івано-Франківської архиєпархії і Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ, з проханням відслужити Панахиди за душі вбитих людей у час суспільного неспокою.

Саме в таких спосіб ми долучимося до молитви нашої Церкви за Батьківщину нашу Україну і молитовно підтримуємо український народ, ЗАКЛИКАЮЧИ УСІХ ДО ПОРОЗУМІННЯ.

З благословенням

+ Володимир (Війтишин)
Архиєпископ і Митрополит Івано-Франківський УГКЦ

+ Василь (Івасюк)
Адміністратор Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next