АКТУАЛЬНО

ІІ Всеукраїнська проща Марійських і Вівтарних дружин відбулася у Зарваниці

Понеділок, 04 червня 2018, 17:14
2 червня 2018 року кілька тисяч дітей та молодих людей взяли участь у ІІ Всеукраїнській прощі Марійських та Вівтарних дружин до Зарваниці.

Розпочалося паломництво Божественною Літургією, яку відслужив адміністратор собору Зарваницької Матері Божої о. Дмитро Квич. По її завершенні  Архиєпископ і Митрополит Тернопільсько-Зборівський Василь (Семенюк) привітав маленьких прочан, здійснив урочисту посвяту та  прийняв до спільнот нових членів.

Після спільної трапези діти разом із аніматорами танцювали банси, співали пісні та працювали у групах, де їм були представлені теми з катехизації. Далі на подіумі перед собором відбулася духовно-мистецька програма за участю членів спільнот, а також декана Теребовлянського о. Івана Довгошиї, координатора Марійських спільнот Тернопільсько-Зборівської архиєпархії о. Василя Брони та семінаристів Тернопільської вищої духовної семінарії імені патріарха Йосифа Сліпого. Завершилося паломництво Молебнем до Пресвятої Богородиці.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.zarvanytsya.org.


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next