АКТУАЛЬНО

Іллічівськ став третім містом Південної України, яке відвідав представник Бюро УГКЦ з питань екології

П'ятниця, 15 серпня 2014, 15:12
Місто Іллічівськ став третім містом Південної України, після Затоки та Одеси, де було представлено діяльність та місію Бюро УГКЦ з питань екології.

Зустріч о. Тараса Дзьоби, референта Екобюро в Сокальсько-Жовківській єпархії УГКЦ, відбулася в храмі Святого Пророка Іллі, в якому спільно молиться місцева греко-католицька громада.

Вірні разом із священиком помолилися Божественну Літургію з особливими проханнями до Бога-Творця за збереження Ним створеного світу, а також роздумували над необхідністю екологічного виховання не тільки серед молоді, але й серед дорослих. «Сучасний світ з його споживацьким стилем життя та підміною цінностей постійно кидає виклики християнам третього тисячоліття, які з допомогою Божою повинні завжди старатися шукати нових стилів життя, щоб могти свідчити Добру Новину», - підкреслив о. Тарас, даючи цим зрозуміти, що кожен час, кожна нагода є доброю, щоб свідчити нашу християнську віру.

Церковний еколог від імені Бюро УГКЦ з питань екології передав для громади різні екологічні розважання на піст, екологічні календарі та іншу екорелевантну літературу.

Ця зустріч створила приємні враження, а також породила надію, що ще одна парафіяльна громада УГКЦ, дізнавшись більше про відповідальність за Богом створений світ, зможе жити повноцінним християнським життям.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next