АКТУАЛЬНО

Інформаційний бюлетень Комісії УГКЦ «Справедливість і мир»

Вівторок, 20 жовтня 2015, 12:53
Вийшов у світ новий інформаційний бюлетень Комісії УГКЦ «Справедливість і мир». Назвою першого випуску є «Участь у виборах», актуальна та важлива тема для українського суспільства напередодні виборів до місцевих органів влади.

Цікаві думки та зауваження громадських та церковних експертів, документів Церкви, важливі поради та аналітика щодо суспільно-політичного життя у світлі християнського вчення. Бюлетень може стати важливим і корисним інформаційним ресурсом для активних церковних і громадських діячів, небайдужих громадян України.

Перший випуск Інформаційного бюлетеня містить зауваження Компендіуму соціальної доктрини Католицької Церкви щодо виборів і участі в них громадян. Про політичну владу та її вибір устами митрополита Андрея Шептицького, також про Суспільний дороговказ віруючого в час виборів, затверджений Синодом Єпископів УГКЦ, цікаві та важливі думки Блаженнішого Любомира (Гузара) про вибори та суспільно важливі дні, про які варто знати в найближчі місяці, можна дізнатися зі сторінок бюлетеня.

Інформаційний бюлетень Комісії УГКЦ «Справедливість і мир», який буде виходити щоквартально, можна віднайти у зручний спосіб на сайті Комісії: www.iupax-ugcc.org у форматі PDF. Наступною тематикою випуску буде проблема корупції.

Інформаційна служба Комісії УГКЦ «Справедливість і мир»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next