АКТУАЛЬНО

Інститут екуменічних студій УКУ запрошує на семінар про святого Климента Римського

Середа, 29 листопада 2017, 15:39
«Постать священномученика Климента Римського в літургійній традиції Церкви» - такий семінар відбудеться у Львові, в УКУ з нагоди вшанування покровителя Українського католицького університету, першого священномученика на українській землі, святого Климента Римського.

7 грудня захід проходитиме на Філософсько-богословському факультеті (вул. Хуторівка) під орудою декана Романа Завійського. Доповідь на тему «Катедральна традиція в Апостольських постановах, які приписують свщмч Клименту Римському» виголосить о. Василь Рудейко. Літургійно-богословський аналіз Служби Климента, папи Римського, зробить о. Лука Михайлович. Священик Іван Дацько говоритиме про Літургію в житті патріарха Йосифа. Завершиться перший день семінару Вечірнею з литією в каплиці Святго апостола Івана Богослова в супроводі хору «Клірос».

8 грудня, у п’ятницю, учасники конференції будуть мати спільну молитву в церкві Священномученика Климента папи храму Софії Премудрості Божої, що на вул. Козельницька. О 13:00 тут розпочнеться Божественна Літургія, яку очолить владика Борис (Ґудзяк), президент УКУ.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.velychlviv.com

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next