АКТУАЛЬНО

Інструктори Школи англомовних християнських аніматорів готуються до літніх таборів

П'ятниця, 09 березня 2018, 13:24
У четвер, 8 березня, у Тернополі відбулися робочі наради інструкторів Школи англомовних християнських аніматорів (ШАХА), що діє під егідою Релігійного товариства українців-католиків «Свята Софія» США (ТСС А) при Музейно-меморіальному комплексі імені патріарха Йосифа Сліпого у с. Заздрість.

Під час зустрічі було обговорено програму п'ятиденних англомовних таборів “Christmas in…July” в Ковелі та Одесі, які передбачено на 2-6 липня цього року, перспективи заснування регіональних осередків ШАХА в західному та південному регіонах України з метою поширення ініціативи англомовних християнських таборів на різні області країни, а також збільшення кількості охочих пройти курси аніматорів під час запланованих у серпні майстер-класів у Музейно-меморіальному комплексі.

У ході зустрічі аніматори мали змогу поділитися досвідом проведення одноденних англомовних тематичних таборів у своїх громадах, зважити сильні та слабкі сторони набутого досвіду. Координатор проекту Ірина Іванкович підкреслила необхідність популяризації інформації про діяльність ШАХА серед широкого кола громадських і релігійних організацій.

Нагадаємо, що Школу англомовних християнських аніматорів було створено в липні 2017 року на базі благодійної літньої школи англійської мови, яку від 2015 року Товариство «Свята Софія» США проводить на батьківщині свого засновника. Упродовж року випускники вищого та найвищого рівнів мають нагоду пройти відповідні майстер-класи та набути навички в проведенні англомовних християнських таборів.

Прес-служба Товариства «Свята Софія» США


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next