АКТУАЛЬНО

Івано-франківські семінаристи відзначилися на олімпіаді «Юні знавці Біблії»

Вівторок, 23 квітня 2019, 11:27
19 квітня семінаристи другого і третього курсів Івано-Франківської духовної семінарії Богдан Станчевський та Роман Кулинцак взяли участь у Всеукраїнській олімпіаді «Юні знавці Біблії». Олімпіада проходила у Національному університеті «Острозька академія».

Цей захід зібрав в Острозі багатьох учасників із різних областей України, котрі мали змогу поглибити знання зі Святого Письма. Олімпіада проходила у три етапи. Спершу учасники проходили тестування на знання Святого Письма, а потім усі мали змогу представити виступ на тематику, яка була подана у положеннях олімпіади. Третім етапом було тлумачення біблійних текстів.

Івано-франківські семінаристи зайняли призові місця у категорії ВНЗ. Брат Роман Кулинцак був другим, а Богдан Станчевський виборов перше місце.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://www.ifds.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next