АКТУАЛЬНО

Івано-Франківська архиєпархія організовує охочих на навчання на катехитично-педагогічних курсах

П'ятниця, 09 жовтня 2020, 12:35
Катехитично-педагогічні курси організовують для всіх, хто хоче поглибити свої знання з богослов’я, а також зробити внесок у розвиток своєї парафії. Їх проводять з метою цілісної формації катехита, формації вчителів католицьких закладів освіти та формування мирян для служіння в різних парафіяльних спільнотах.

Навчання є заочним, воно триватиме три роки і відбуватиметься за чотирма напрямками: катехитика, робота з молоддю та організація дозвілля при парафії, євангелізація, християнська журналістика.

Зустрічі відбуватимуться кожної третьої (другої) п’ятниці-суботи місяця (залежить від того, чи не припадає релігійне свято на ці дні).

Після закінчення навчання кожен слухач отримає диплом вищої релігійної освіти церковного зразка, а також можливість навчатися на магістерських програмах.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next