АКТУАЛЬНО

Івано-Франківська архиєпархія шукає кур’єрів-волонтерів

Середа, 29 квітня 2020, 15:10
Минулого тижня координаційний антикризовий центр Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ запустив новий проєкт, суть якого полягає в забезпеченні потребуючих безкоштовними обідами.

Тільки за перші дні роботи на «гарячу лінію» звернулися понад сто двадцять потребуючих осіб для отримання безкоштовного обіду. Найчастіше телефонують одинокі матері з неповнолітніми дітьми, особи з обмеженими можливостями та люди похилого віку. Особа, яка зателефонувала та заповнила відповідну анкету, може самостійно забрати готовий обід, а в разі неспроможності волонтери архиєпархії доставляють їжу за адресами потребуючих.

У перші дні роботи на доставці працювало дві групи волонтерів. Зараз організатори звертаються до всіх, хто хотів би допомогти в цій благородній справі – доставити їжу потребуючому.

Запрошуються кур’єри-волонтери з власним транспортом, які змогли б зробити кілька доставок обідів протягом дня. Це можуть бути особи як на авто- мото-транспорті, так і на велосипеді.

Івано-франківців просять не бути байдужими, мотивуючи тим, що саме в часи найбільших небезпек проявляється справжня людяність.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next