АКТУАЛЬНО

Івано-Франківська митрополія готується до Патріаршої прощі в с. Крилос

Вівторок, 02 липня 2019, 12:59
2 липня 2019 року в приміщенні Івано-Франківського архиєпархіального управління відбулося засідання оргкомітету з проведення Патріаршої прощі до Галицької чудотворної ікони, що в с. Крилос. Очолив зустріч синкел у справах духовенства та священичих родин митр. прот. Олег Каськів.

На засіданні було порушено низку питань щодо організації процесійного виходу паломників, які одночасно вирушатимуть пішою прощею із Івано-Франківська, Калуша, Галича та велопрощею із Голині. У цих локаціях о 08:00 год в центральних храмах служитиметься Божествена Літургії, після якої прочан благословлять на щасливу дорогу.

Отець Олег Каськів повідомив, що протягом всієї прощі на відпустовій площі більш як півсотні священників будуть сповідати всіх охочих. Згідно з програмою прощі, вночі відбудуться чування, які проводитимуть семінаристи та отці-духовники Івано-Франківської духовної семінарії. Про це повідомив ректор ІФДС прот. Роман Микієвич.

На завершення митр. прот. Степан Балагура зазначив, що Патріарша проща у Крилосі, яка проходитиме 5-6 серпня, стане центральною подією в Івано-Франківській архиєпархії, адже її очолить Отець Глава і УГКЦ Блаженніший Святослав.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next