АКТУАЛЬНО

П'ять років спільноти «Лярш-Ковчег»

Четвер, 07 листопада 2013, 14:43
8 листопада, о 14:00, у міському палаці культури імені Гната Хоткевича (м. Львів, вул. Кушевича, 1) відбудуться урочистості з нагоди святкування п'ятиліття спільноти «Лярш-Ковчег» у Львові.

Спільнота «Лярш-Ковчег» – перша і наразі єдина в Україні спільнота «Ляршу», яка працює з розумово неповносправними людьми (понад 100 осіб).

З 2008 року ГО «Спільнота "Ковчег"» є членом міжнародної Федерації «Ляршу», яка об’єднує 137 спільнот у 40 країнах світу. Спільнота «Лярш-Ковчег» в Україні це: чотири творчі майстерні; денна програма для осіб з глибокою розумовою неповносправністю та будинок підтриманого проживання. Серед напрямів діяльності – створення програм з працетерапії та реабілітації, створення умов особам з особливими потребами для самовираження та самореалізації; сприяння інтеграції в суспільство; підтримка родин.

 

Програма святкування:

14:00 - Спільнота «Лярш-Ковчег»: розповідь про наші корені.

14:30 – Особливе життя спільноти.

Слово засновниці спільноти Зеновії Кушпети.

Слово першого провідника спільноти с. Лукії Мурашко.

Пантоміми і художні номери за участю членів спільноти.

15:00 – Слово діючого провідника Оксани Магури.

Привітання від гостей

15:45 –Закінчення, молитва

 

Запрошені на святкування

Міський голова – Андрій Садовий, його дружина Катерина Садова – давній приятель спільноти і волонтер однієї з майстерень «Ковчегу».

 

Детальна інформація та довідки за телефоном:

координатор зовнішніх зв’язків Лілія Дурняк

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next