АКТУАЛЬНО

Адміністратор Одеського і Кримського екзархатів УГКЦ закликав душпастирів служити своїм вірним по-геройськи

Понеділок, 17 березня 2014, 15:14
Цими днями єпископ Василь (Івасюк), Адміністратор Одеського і Кримського екзархатів УГКЦ, висловив слова підтримки душпастирям, які здійснюють служіння на території екзархату.

Зокрема, він підкреслив, що цьогорічний Великдень буде особливим, бо доведеться пройти через терпіння та випробовування. На його думу, Господь цього року бажає від священиків бачити не тільки духовний подвиг у боротьбі з гріхом, а й загартувати їх у горнилі особистих фізичних терпінь разом із своєю паствою та українським народом на Півдні України.

Єпископ каже, що хрест, який зараз несуть священики цього екзархату,  збігається із часом мучеництва блаженного Омеляна Ковча в концтаборі Майданек. Тому він закликав їх служити своїм вірним по-геройськи, як це зробили українські військові пілоти на аеродромі в Бельбеку, біля Севастополя. Вони беззбройні пішли на озброєних окупантів і виграли.

 

Департамент інформації УГКЦ

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next