АКТУАЛЬНО

Адміністрація Патріаршої курії привітала працівниць «львівського крила» з Днем матері

Понеділок, 13 травня 2019, 17:24
У понеділок, 13 травня 2019 року, в Патріаршому домі у храмі Благовіщення з нагоди Дня матері відбувся молебень, у якому взяли участь працівники «львівського крила» Патріаршої курії. Керівництво Курії привітало працівниць зі святом та підготувало для них маленький сюрприз.

«Важливо подякувати Богу і тим людям, завдяки яким ми прийшли на цей світ. Потрібно подякувати і тим жінкам в Курії, які мають честь бути матір’ю», – зазначив заступник адміністратора Патріаршої курії о. Володимир Містерман.

На його думку, усім нам треба бути вдячними дітьми і поважати своїх батьків. Ба більше, ми повинні постійно відчувати цінність нашого життя.

«Наші матері, коли носили нас під серцем, були для нас «фортецею». І незалежно від того, скільки нам років, наші матері далі залишаються нашими «фортецями»… Тому ми повинні бути вдячними матерям (жінкам) і Всевишньому за можливість дарувати життя», – додав о. Володимир Містерман.

Департамент інформації УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next