АКТУАЛЬНО

Академія Івана Золотоустого запрошує на день відкритих дверей

Четвер, 24 січня 2019, 16:58
26 січня 2019 року відбудеться день відкритих дверей в Івано-Франківській академії Івана Золотоустого. З одинадцятої години усі охочі можуть ознайомитись з академічною атмосферою, оглянути приміщення, поспілкуватися зі студентами та представниками адміністрації.

На зустрічі гості дізнаються відповіді на всі свої запитання та додатково отримають індивідуальну консультацію безпосередньо від співробітника інформаційного відділу приймальної комісії.

Додаткову інформацію можна отримати у  відповідального секретаря приймальної комісії Руслана Делятинського за телефоном 068  410 32 26  та проректора з наукової роботи Олега Білоуса – 097 035 41 74.

Довідка:

Івано-Франківська академія Івана Золотоустого – це науково-педагогічний колектив досвідчених креативних викладачів і науковців в галузі богослов’я, історії, мистецтвознавства, політології, права, психології, філології, філософії тощо із дипломами освітньо-наукових закладів Австрії, Італії, Німеччини, Польщі, Словаччини, України, Хорватії, Чехії та інших країн.

Академія є продовжувачем діяльності Греко-католицької духовної семінарії в Станіславові (тепер м. Івано-Франківськ) закритої в 1945 р. й відновленої в 1990 р. в складі Івано-Франківського теологічно-катехитичного духовного інституту, реорганізованого у 2000 р. в Івано-Франківську теологічну академію. 21 травня 2018 року ВНЗ ще раз реорганізовано у Приватний заклад вищої освіти «Івано-Франківська академія Івана Золотоустого».

30 листопада 2018 р. Міністерство освіти і науки України надало Івано-Франківській академії Івана Золотоустого  державну ліцензію.

 Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next