АКТУАЛЬНО

Академія Івана Золотоустого та Національний заповідник «Давній Галич» уклали договір про співпрацю

Четвер, 01 листопада 2018, 11:54
31 жовтня 2018 року відбулося підписання договору про співпрацю між Івано-Франківською академією Івана Золотоустого і Національним заповідником «Давній Галич».

Після підписання договору відбулися перемовини між ректором Івано-Франківської академії Івана Золотоустого Олександром Левицьким і заступником з наукової роботи генерального директора Національного заповідника «Давній Галич» Семеном Побуцьким.

Сторони обговорили перспективи співпраці в науковій сфері, в галузі міжнародного співробітництва, домовилися про проведення спільних заходів, реалізацію спільних проектів, розвиток системи інформаційного забезпечення у науковій та методичній роботі, взаємодопомогу в поліграфо-видавничій справі і розповсюдженні друкованої продукції, взаємне надання можливості науковим співробітникам, викладачам, аспірантам, студентам користуватися бібліотечними та архівними фондами, базами даних, електронними каталогами.

У ході переговорів сторони домовилися про взаємне сприяння і допомогу щодо організації та проведення Всеукраїнської наукової конференції «Християнство в Україні: історичні витоки, сучасний стан і виклики ХХІ століття (до ювілею 1030-ліття Хрещення України)», яка відбудеться 7 листопада 2018 року.

Заступник з наукової роботи генерального директора Національного заповідника «Давній Галич» Семен Побуцький також ознайомився із бібліотечними та архівними фондами Академії.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ifbu.org.ua

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next