АКТУАЛЬНО

Академія Івана Золотоустого зустрічала гостей

Четвер, 11 липня 2019, 14:38
10 липня 2019 року Івано-Франківська академія Івана Золотоустого зустрічала поважних осіб. Її відвідали: гість із Німеччини, представник української діаспори пан Ігор Біланюк та архиєпископ і митрополит Івано-Франківський Володимир Війтишин.

Проректор з наукової роботи Олег Білоус і професор кафедри богослов’я отець Олег Каськів розповіли гостям про особливості Академії, про навчальну, наукову роботу, міжнародну співпрацю та окремо зупинилися на поточних і перспективних проєктах.

Пан Ігор та владика Володимир Війтишин ознайомилися з ходом вступної кампанії до Академії, оглянули аудиторний фонд, а також побували в бібліотеці, де їм було представлено фонд рідкісних видань, технічне оснащення та сучасний бібліотечний фонд.

Під час перемовин було обговорено перспективи співпраці та розвитку академії в контексті нових завдань, які стоять перед навчальним закладом нового типу.

Пан Ігор Біланюк подарував для академічної бібліотеки книжки із власної колекції.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ifaiz.edu.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next