АКТУАЛЬНО

Акт посвяти українського народу під Покров Пресвятої Богородиці в Бучацькій єпархії

Вівторок, 08 квітня 2014, 20:32
Акт посвяти українського народу під Покров Пресвятої Богородиці в Бучацькій єпархії УГКЦ, зокрема в м. Чорткові, здійснив владика Дмитро (Григорак), Єпарх Бучацький.

Особливістю посвяти була присутність у катедральному соборі Верховних апостолів Петра і Павла Улашківської чудотворної ікони Матері Божої.

Відтак через ціле місто разом з чудотворною іконою відбулася Хресна хода, у якій взяли участь духовенство та вірні  всіх християнських конфесій м. Чорткова.

Владика Дмитро наголосив, що «Пресвята Діва Марія завжди була матір’ю для українського народу і сьогодні в нелегкий, випробувальний період вона залишається вірною своїм дітям. Саме тому ми сьогодні здійснили цей історичний Акт посвяти під Покров Богородиці, щоб цим засвідчити своє довір’я до Богоматері. Така посвята відбувається сьогодні по всій Україні з ініціативи Глави УГКЦ Блаженнішого Святослава»,- зазначив єпископ.

Прес-служба Бучацької єпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next