АКТУАЛЬНО

Акція солідарності у Журавні на Львівщині

П'ятниця, 07 березня 2014, 12:50
6 березня 2014 року в Обласному дитячому протитуберкульозному санаторію «Журавно», що у Львівській області, було проведено Акцію солідарності під назвою «Громадянська відповідальність як суспільна чеснота». Цей захід відбувся в рамках проведення Суспільних днів УГКЦ, які здійснює Комісія УГКЦ «Справедливість і мир».

З цієї нагоди санаторій відвідали представники міжнародного руху «Фазенда Надії» з Німеччини Фолькар Дорнхайм та Марк Мюллер, затупник голови Комісії УГКЦ «Справедливість і мир» о. Олег Лука та голова цієї Комісії у Стрийській єпархії УГКЦ о. Олег Кобель.

Під час зустрічі з дітьми санаторію гості з Німеччини, які допомагають людям, узалежненим від різних згубних впливів, поділилися власним досвідом та застереженням щодо відповідальності за здоров’я тіла і душі, як власного, так і ближніх. Фолькар Дорнхайм зазначив: «Дивлячись зараз на вас, я бачу себе багато років тому, коли також проживав у схожому місці без батьків. Але тільки тому, що поряд були люди із моральними принципами, особи – віруючі в Бога і практикуючі християнські принципи, я віднайшов себе і реалізовую себе. Дружба і підтримка одне одного дають рясні і неймовірні плоди добра, зцілення, розвитку і майбутнього».

На завершення зустрічі діти санаторію отримали багато корисних подарунків, серед яких розвивальні дитячі ігри, м’ячі та різного виду спортивний асортимент для розвитку і допомоги потребуючим дітям. Акція послужила черговим заходом, метою якого є становлення соціально-зорієнтованого суспільства в Україні шляхом надання можливої та практичної допомоги незахищеним верствам населення для досягнення ними гідного рівня життя і одержання рівних можливостей розвитку.

Інформаційна служба Комісії УГКЦ «Справедливість і мир».  

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next