АКТУАЛЬНО

Акцію «Вервиця миру – молитовна солідарність України» провели у Львові

П'ятниця, 20 лютого 2015, 09:28
18 лютого 2015 року Молодіжна громадська організація «Українська молодь - Христові» у місті Львові провела акцію «Вервиця миру – молитовна солідарність України».

З благословення Архиєпископа і Митрополита Львівського Ігоря (Возьняка) Комісія УГКЦ "Справедливість і мир" у цій архиєпархії здійснює акцію та низку заходів у рамках Всесвітнього дня соціальної справедливості, який відзначається щороку 20 лютого, та Дня пам′яті Небесної сотні.

Цього року, окрім різноманітних заходів відзначення, у різних єпархіях УГКЦ в Україні Комісія проводить також молитовну акцію «Вервиця миру – молитовна солідарність України» – спільну молитву у спільнотах та родинах за мир і встановлення справедливого устрою в Україні. Молодіжна організація Львова згуртувала цього вечора молодих осіб задля спільної молитви та пропагування цієї акції в колі рідних та знайомих.

Потреба солідарності довкола християнських цінностей і практик є сьогодні особливо актуальною в суспільстві, зокрема серед української християнської молоді. А тому кожна нагода до об’єднання і спільних кроків заради миру і справедливості є важливими. Під час цієї зустрічі голова місцевої організації Роман Ковалів зачитав Заклик Комісії до участі в заході. А подальшою спільною молитвою та обговоренням молодь Львова, активно долучившись до акції, спільно вирішила поширювати її в колі своїх рідних та близьких.

Інформаційна служба Комісії УГКЦ "Справедливість і мир"

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next