АКТУАЛЬНО

Аматори студентського театру «САД» колядують для військовослужбовців на Сході України

П'ятниця, 10 січня 2020, 14:34
Студентський театр «САД», який діє при Центрі студентського капеланства Львівської архиєпархії, вже шостий рік поспіль святкує Різдво Христове на Сході України. Майже тиждень, з 5 по 10 січня 2020 року, студенти та молодь Львова подорожували Донеччиною – вертепом і колядою звіщали народження Ісуса Христа.

6 січня театр «САД» прибув на східні терени України, щоб сповістити щасливу новину, а разом із нею передати частинку різдвяного духу, добра і любові тим, хто на них заслуговує і цього потребує. Протягом першого дня театрали виступили у ліцеї м. Констянтинівка, у Військовому госпіталі у м. Часовий Яр та у військовій частині с. Дружківка.

На свято Різдва Христового, 7 січня, студенти звіщали про народження Божого Сина у Військовому госпіталі м. Покровськ, перед парафіянами греко-католицьких парафій м. Константинівка та м. Мирноград, а також для військовослужбовців у м. Карлівка.

Третього дня свят вертеп мав можливість виступати перед мешканцями с. Новомихайлівка, у музичній школі м. Красногорівка, у військовій частині м. Волноваха. Всі дні мандрів студентів супроводжує гучна коляда, оплески, нові знайомства і враження, усмішки, а інколи сльози на обличчі людей, які захоплено слухають звістку про народження Спасителя світу.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://kapelanstvo.info


ТЕГИ: військов
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next