АКТУАЛЬНО

Аніматори спільноти «Подружні зустрічі» взяли участь у днях духовної віднови

Понеділок, 04 листопада 2019, 12:38
2-3 листопада у Марійському духовному центрі «Зарваниця» відбулися поглибленні реколекції для аніматорів і кандидатів в аніматори спільноти «Подружні зустрічі». Організували духовну віднову національні лідери спільноти п. Богдан та п. Оля Чайківські.

Ця важлива формаційна зустріч була присвячена темі «Добра новина в діалозі». Її учасники розглядали спілкування, діалог як шлях духовності, як дар посланий Богом. Науки виголошував духівник спільноти о. Андрій Пиптик. Також духовний супровід здійснювали священики-аніматори о. Микола Медюх, о. Мирон Сачик та о. Олег Винник.

«Ці два насичені дні промайнули у діалозі, молитві, праці в малих групах, духовних науках і розважаннях. Аніматори повернулись до своїх домівок радісними і окриленими, переживаючи ці особливі дні духовної віднови, готові з новим натхненням і піднесенням організовувати основні реколекції для подружніх пар», – написали учасники реколекцій на сторінці спільноти.

Зазначимо, що триває реєстрація на наступні реколекції для подружніх пар, які відбудуться 29 листопада -1 грудня, 13-15 грудня та 20-22 грудня 2019 року.

Організатори запрошують до участі всіх бажаючих.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://zarvanytsya.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next