АКТУАЛЬНО

Аніматори з Тернополя виготовили великодні листівки для харків'ян

Вівторок, 08 квітня 2014, 06:54
5 квітня у Тернопільській вищій духовній семінарії імені Патріарха Йосифа Сліпого знову зібралися вихованці Школи християнського аніматора. Вони успішно пройшли ще один етап вишколу від Романа Демуша та Анни Мелимуки, а також стали учасниками майстер-класу з виготовлення великодніх листівок від Анни Богак.

Що найцікавіше, ці листівки зовсім скоро вирушать на Схід, у Харків, щоб привітати там людей зі світлим празником Христового Воскресіння.

На зустрічі аніматори разом з Настею Гій обговорили основні принципи організації молитовних чувань для молоді, готувалися до майбутніх "Веселих канікул з Богом". Центром суботньої ШХА стала Божественна Літургія, на якій багато з учасників примирилися з Богом та ближніми у таїнстві Покаяння.

Після Літургії всі взялися за аплікаційну роботу: уже невдовзі з кольорового паперу, ниток, мішковини з'явилися листівки із писанками. Важлива робота також чекає на семінаристів: вони мають їх підписати, і вже найближчого вівторка листівки будуть готові їхати в Харків. Там за сприяння Роми Щур, яка з Роксоланою Поцюрко вже організовувала схожу акцію на Різдво, на них чекатимуть волонтери, які й роздадуть яскраві дарунки з теплими словами жителям міста.

Після того як аніматори зробили багато листівок, на них чекав сюрприз. У гості на ШХА, щоб свідчити своє служіння, завітав пасторальний координатор для українців в Італії о. Марко Семеген. Він поділився з присутніми розповіддю про молодь в Італії та про специфіку душпастирського служіння в цій країні.

Прес-служба Тернопіільсько-Зборівської архиєпархії

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next