АКТУАЛЬНО

Апостольська Столиця надала повний відпуст для храму Воздвиження Чесного Хреста отців василіан у Бучачі

Вівторок, 02 січня 2018, 13:22
Апостольська пенітенціарія для збільшення побожності вірних та для спасіння душ, силою повноважень, наданих їй Святішим Отцем Франциском, та на прохання, що його представив Єпископ Бучацької єпархії Дмитро (Григорак), надала можливість вірним отримати повний відпуст у першу неділю кожного місяця в церкві Воздвиження Чесного Хреста отців василіан у місті Бучачі.

Це підтверджує офіційний документ Ватикану за підписами Вищого пенітенціарія кардинала Мауро П’яченца та управляючого Христофора Нікель.

Повний відпуст рекомендують жертвувати як надолуження за душі вірних, що перебувають у чистилищі. Він надається вірним, які щиро каються за гріхи, сповідаються і приймають Святе Причастя та відвідають бучацьку церкву Воздвиження Чесного Хреста отців василіан і там візьмуть участь у спільних богослужіннях чи практиках на честь Пречистої Діви Марії або принаймні протягом певного часу заноситимуть молитви до Бога для поширення віри та в наміренні Святішого Отця, завершуючи Господньою молитвою («Отче наш»), «Символом віри» та взиванням до Богородиці («Богородице Діво»).

Цей документ набирає чинності у 2018 році і має силу протягом семи років, незважаючи на будь-які протилежні приписи.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.buchacheparchy.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next