АКТУАЛЬНО

Апостольський нунцій завітав до студентів Військово-морських сил НУ "ОМА"

Середа, 24 травня 2017, 14:17
22 травня 2017 року до Інституту Військово-морських сил НУ "ОМА" завітав Апостольський нунцій в Україні Архиєпископ Клаудіо Гуджеротті.

Архиєпископ Клаудіо акцентував увагу на дуже потрібній допомозі для постраждалих людей на Сході України. Це ті речі, які сьогодні найважливіші.

"Моряки - шукачі ідентичності, а тим паче військові моряки, - наголосив Папський нунцій, а тим паче військові моряки. - Ніколи не дозволяйте бути рабами думки інших про вас. Як то кажуть, люди набагато більше стурбовані тим, що ви думаєте про них".

Поставив наголос архиєпископ і на тому, що кожна людина є образом Божим: "Бідний ти чи багатий, чи ти є впливова людина, чи навпаки, усі в Божих очах однаково важливі. Тому ми, українці, повинні триматися, допомагати ближньому, особливо в такий важкий для України час".

"Сьогодні ми живемо у такому світі, де багато бажають робити те, що їм подобається. Натомість через дисципліну можна легше отримати те, чого хочеш". Тому Апостольський нунцій в Україні закликає бути чистим зсередини, усміхненими ззовні, милосердними та добрими один до одного! 

Лекцію відвідали курсанти Інституту військово-морських сил НУ "ОМА" та вихованці Військово-морського ліцею. Це неочікувана та приємна зустріч, яка надихнула та залишила яскраві емоції, теплоту, надала такий жаданий, але, на превеликий жаль, швидкоплинний спокій, з надією, що все буде добре. 

Архиєпископа Клаудіо Гуджеротті під час візиту до Інституту Військово-морських сил НУ "ОМА" супроводжував о. Олександр Смеречинський, військово-морський капелан.

Прес-служба Одеського екзархату УГКЦ

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next