АКТУАЛЬНО

Апостольський нунцій в Україні відвідав парафії УГКЦ на Донбасі

Понеділок, 28 березня 2016, 11:38
25 березня на Донбас прибув Архиєпископ Клаудіо Гуджеротті, Апостольський нунцій в Україні, щоб разом із місцевими римо-католиками розділити радість Воскресіння ГНІХ, яку святкують цієї неділі вірні РКЦ. Тож Архиєпископ Клаудіо не оминув увагою й місцевих греко-католиків.

Він відвідав парафію Архистратига Михаїла УГКЦ, що в Запоріжжі. Тут він зустрівся з владикою Степаном, Екзархом Донецьким УГКЦ, і монахинями. «Апостольський нунцій дуже цікавився життям парафій УГКЦ на територіях екзархату. Для нас його приїзд став великою і неочікуваною радістю», – розповів єпископ.

Архиєпископ також відвідав головний храм Донецького екзархату – собор Покрову Пресвятої Богородиці УГКЦ, де зустрівся з о. Ростиславом Муховським та парафіянами. «Попри всі перипетії, візит Архиєпископа для нас став великою радістю. В особі Апостольського нунція ми зустріли дуже добру і веселу людину, яка привезла нам вітання від Папи Франциска. Його присутність додала нам віри і сподівання на велику Божу ласку для терплячих людей Донбасу. Прошу всіх про молитву за нас», – розповів священика.

 

Прес-служба Донецького екзархату УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next