АКТУАЛЬНО

Апостольський нунцій в Україні висловив співчуття з приводу смерті владики Андрія Сапеляка

Четвер, 09 листопада 2017, 19:04
Свята Церква об’єдналася, аби віддати останню славу і шану владиці Андрію Сапеляку. Представник Папи в Україні сердечно єднається думками і молитвою разом із Главою УГКЦ, єпископами, священиками, вірними і всіма любленими дітьми Української Греко-Католицької Церкви в цей болісний час, коли відійшов у вічність шанований єпископ, якого Господь благословив довгими роками.

Про це пише в листі-співчутті до Блаженнішого Святослава, Глави УГКЦ, Архиєпископ Клаудіо  Гуджеро́тті, Апостольський нунцій в Україні, з приводу смерті владики Андрія Сапеляка.

Як пише далі Архиєпископ Клаудіо, особливо вражає  відвага владики Андрія, яка сягала далеких кордонів, де були вірні: душпастирство протягом довгих років в Аргентині, а після цього у східній частині України. Це є знаком далекоглядної ревності, що для нас є повчальним. «Своєю молитвою єднається Папа Франциск, який запевняє у своїй прихильності, зокрема до УГКЦ та до спільноти салезіан, адже Небесний Отець отримує свого вірного слугу у вічній Літургії Небес, і уділяє своє Апостольське благословення… Висловлюю  свою відданість у Господі», - зазначає в листі-співчутті Архиєпископ Клаудіо.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next