АКТУАЛЬНО

Архибратство Матері Божої Неустанної Помочі в Стрию відзначило вісімдесятиріччя

Понеділок, 06 травня 2019, 16:58
4 травня 2019 року владика Тарас Сеньків, Єпарх Стрийський, очолив Архиєрейську Літургію з нагоди 80-ї річниці заснування Архибратства Матері Божої Неустанної Помочі при парафії Благовіщення Пречистої Діви Марії в Стрию.

У своїй проповіді, розважаючи над Христовим Воскресінням, єпископ зазначив, що вічне життя людини починається з тої миті, коли вона зустріне воскреслого Ісуса. А зустріч з Ісусом воскреслим починається із взаємин людини з Ним, коли вона з пустого гробу Господнього пізнає любов Бога до неї та у своїй вірі має послух Богові.

Звертаючись до членів Архибратства, владика Тарас зазначив, що їхня належність до цієї спільноти – «це відповідь на поклик Христа, щоб ви стали вираженням Його любові, живими свідками Його воскресіння, щоб у кожному з вас інша людина могла бачити близькість Божу через дотик любові, співчуття і милосердя. Вашим покликанням є нести святість, чистоту і красу до храмів людських душ, починаючи з ваших родин, парафіяльної спільноти, котрим ви є потрібні, щоб відкрити їм Божу любов, звіщаючи воскреслого Христа».

Після Літургії до Архибратства  прийняли нових членів і продовжилася молитовна програма святкування.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами  http://stryiugcc.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next