АКТУАЛЬНО

За мир в Україні молиться Глава Англіканської Церкви

Середа, 11 червня 2014, 12:04
«Україна, її народ і всі українські Церкви були в наших думках і молитвах протягом останніх місяців. Складна ситуація, відчуття невизначеності, боротьба за ідентичність і горе сімей та друзів, які втратили своїх близьких, дуже турбують усіх нас», - запевняє у своєму листі на ім’я Блаженнішого Святослава, Глави УГКЦ, Архиєпископ Кентерберійський Джастин Порталь Вельбі.

Як пише далі у листі Архиєпископ Кентерберійський, «не існує простої формули, яка б спростила страждання з усіх боків і захистила від горя, розчарування і гніву».

«Однак ми, християни, маємо впевненість у безумовній любові нашого розп'ятого і воскреслого Господа і Спасителя Ісуса Христа. Перед обличчям боротьби і невизначеності благання про благодать і милість, мир і примирення змінить ці конфліктні ситуації і розбіжності», -  вважає архиєрей, запевняючи у своїй  молитві за мир.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next