АКТУАЛЬНО

Архиєпископ Пол Річард Ґаллаґер здійснить триденний візит в Україну

Вівторок, 17 травня 2022, 15:38
Секретар у справах стосунків Святого Престолу з державами зустрінеться із представниками ієрархії та влади, зокрема з міністром закордонних справ України, а також відвідає місця, які постраждали від війни.

Архиєпископ Пол Річард Ґаллаґер, cекретар у справах стосунків Святого Престолу з державами, від 18 до 20 травня 2022 року здійснить візит в Україну, відвідуючи Львів, Київ і місця, що постраждали від війни. Подорож організована в контексті 30-річчя встановлення дипломатичних стосунків на знак близькості Папи та Апостольської столиці з народом, який страждає від війни, та ствердження важливості діалогу для відновлення миру.

У Ватикані оприлюднили деякі деталі програми. Зокрема, передбачені зустрічі зі львівськими католицькими ієрархами та представниками влади, із переміщеними особами, з Главою УГКЦ Блаженнішим Святославом і головою Єпископської конференції Польщі архиєпископом Станіславом Ґондецьким, з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою, а також пресконференція та відвідини місць, які постраждали від війни.

Джерело: Vatican News

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next