АКТУАЛЬНО

Архиєпископ Василь (Семенюк) освятив для військових великодні страви та нову каплицю

Понеділок, 13 квітня 2015, 07:32
Сотні кілограмів м’ясних і молочних продуктів, яєць та пасок принесли тернополяни 11 квітня до військової частини В1428 окремої артилерійської бригади Тернополя. Волонтери та жертводавці зібрали їх з нагоди Великодніх свят, щоб підтримати своїх захисників.

Продукти ввечері перед святом Пасхи освятив владика Василь, Архиєпископ і Митрополит Тернопільсько-Зборівський. Архиєрей підтримав на дусі військових, бажаючи всім миру на рідній землі та Божого благословення. Відтак здійснив Чин благословення нової каплиці, як спорудили в приміщенні військової частини для молитви і духовних потреб військових.

Владика запросив присутніх на Святу Літургію та побажав, щоб святиня стала місцем зустрічі з Богом для кожного бійця. Він привітав командира частини та військових з Великодніми святами та потиснув усім руки.

Святу Літургію з нагоди Великодня очолив військовий капелан о. Андрій Івасечко, а Митрополит, уділивши святе таїнство Сповіді охочим бійцям, відбув до архикатедри, щоб очолити Пасхальну Утреню.

www.tze.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next