АКТУАЛЬНО

Архиєпископ Володимир Війтишин благословив усіх, хто долучиться до проведення акції «Святий Миколай іде до сиріт»

Понеділок, 30 листопада 2020, 11:56
29 листопада в усіх парафіях міста Івано-Франківська зачитали звернення архиєпископа і митрополита Івано-Франківського Володимира Війтишина із закликом до парафіян підтримати благодійну акцію «Святий Миколай іде до сиріт».

З року в рік владика Володимир уділяє своє архиєрейське благословення на всіх, хто готовий взяти участь у цій благодійній акції. Цього року архиєпископ звернувся до вірних з особливим проханням: не втратити віри і натхнення, щоб передавати послання святого Миколая, зважаючи на всі вимоги та правила гігієни. «Чудо святого Миколая – це не просто подарунок, а вияв розуміння, чуйності й любові до тих, хто потребує нашої допомоги. Своєю доброю волею і бажанням ми можемо створити чудо для цих дітей, які раз на рік з нетерпінням чекають на святого Миколая. Особливо в ці неспокійні часи в усьому світі нам важливо бути світлом для тих, хто потребує світла, пам’ятати про найбільш вразливих і хто потребує нашої допомоги», – йдеться у зверненні митрополита.

Поряд із катедральним собором Святого Воскресіння в м. Івано-Франківську розмістили інформаційний намет, де всі охочі можуть отримати вичерпну інформацію про перебіг акції та скласти свою пожертву. Так, завдяки щедрим жертводавцям уже зібрано майже двадцять сім тисяч гривень. Інформаційний намет біля катедрального собору розкладатимуть щонеділі. Тут усі охочі зможуть отримати вичерпну інформацію про перебіг акції чи скласти свою пожертву.

На кошти, зібрані в рамках акції «Святий Миколай іде до сиріт», для сиротинців будуть придбані речі першої необхідності.  

Акція все ще триває, в офісі івано-франківської Мальтійської служби допомоги охочі можуть взяти листи дітей до святого Миколая і виконати їхню мрію, або долучитися до доброї справи іншим чином.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами http://www.malteser.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next