АКТУАЛЬНО

Більше двадцяти подружніх пар взяли участь у реколекціях в Зарваниці

Середа, 04 грудня 2019, 16:29
1 грудня у Марійському духовному центрі «Зарваниця» завершилися триденні реколекції для подружніх пар, які вже вкотре організовує спільнота «Подружні зустрічі», що діє в Тернопільсько-Зборівській митрополії.

Участь у духовній віднові взяло двадцять одне подружжя. До відпустового місця пари приїхали з різних куточків Тернопільщини.

Духовний супровід для учасників здійснювали духівник спільноти о. Андрій Пиптик, сотрудник парафії Святого апостола Петра о. Пантелеймон Заяць, ЧБМ,  та сотрудник Марійського духовного центру о. Микола Медюх.  Окрім духовних наук та живого діалогу, подружні пари брали участь у Святій Літургії, приступали до Святих Таїнств, спільно молилися перед чудотворною іконою Зарваницької Матері Божої, яка зберігається у парафіяльному храмі.

«Кожне подружжя потребує зробити зупинку в шаленому темпі життя і наново пережити щасливі миттєвості разом, відновити свої почуття, отримати благословення і впевненим кроком рухатися далі», - зазначають учасники спільноти.

Наступні реколекції спільноти «Подружні зустрічі» у Зарваниці  відбудуться 13-15 й 20-22 грудня. Участь у них можуть взяти всі охочі.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://zarvanytsya.org

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next