АКТУАЛЬНО

Бажання змінитити світ об`єднує християн різних конфесій

П'ятниця, 13 листопада 2020, 10:22
З 9 по 11 листопада в реколекційно-відпочинковому центрі «Світлиця» пройшов Другий навчальний модуль освітньої програми «Соціальні інновації громад», відкритої Львівською освітньою фундацією з метою підтримки активних парафіяльних громад України та їхніх інноваційних соціальних ідей.

У програмі беруть участь представники 20 громад традиційних християнських церков із різних куточків нашої держави. На цьому курсі порушували питання волонтерського менеджменту, зовнішніх і соціальних комунікацій, передає Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології.

10 листопада учасники модуля долучилися до Всеукраїнської безтермінової екологічної акції «Посади дерево миру», започаткованої в 2016 році Бюро УГКЦ з питань екології, єднаючись в спільній екуменічній молитві за мир в Україні та збереження створіння. Попередньо о. Михайло Дзуль, референт Екобюро і учасник програми, ознайомив присутніх із метою акції та заходами, проведеними протягом чотирьох років тривання акції. Завершальним етапом екоінтервенції була спільна висадка голубої ялини перед «Світлицею».

Кожен учасник отримав пам’ятний календарик на 2021 рік із цитатою А. Шептицького, в якій праведний митрополит закликає любити рідну землю і, працюючи на ній, досягнути позитивних результатів. Ця цитата послужила гарним стимулом і утвердженням в тому, що присутні рухаються у правильному напрямку щодо служіння Творцеві та громаді.

ecoburougcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next