АКТУАЛЬНО

БФ "Карітас-Київ" проводить табори для дітей

Четвер, 29 червня 2017, 17:25
«"Карітас-Київ" проводить табори для дітей ВПО, учасників АТО та дітей із кризових сімей. Цього року вже понад 130 дітей узяли участь у таборах, які тривали 2-3 тижні. Частина із них побувала в Карпатах, частина - у денних таборах Карітасу, а дехто - у Полтавській області», - повідомляє о. Роман Сиротич, директор БФ «Карітас-Київ».

Під час таборових днів дітлахи "сходять на вершини гір", "переправляються через бурхливі річки", "занурюються в морські глибини", а ще дізнаються про найбільші водоспади, найглибші озера і вивчають найцікавіші факти про тварин. Навіть більше, отримані знання втілюють у творчість. Так, з'являються фантастичні картини і не лише із фарб, а й піщаної анімації. Та це ще не все, хлопці вчаться майструвати, а дівчата куховарити. За своє навчання і творчість  діти отримують карітасики. І вже наприкінці зміни їх обмінюють на книжки, навчальні диски, іграшки чи смаколики. А бути бадьорими, веселими та здоровими їм допомагає збалансоване харчування – тричі на день. Тут готують кухарі смачно і поживно. Так за наукою, іграми, веселощами пролетіли вже три зміни табору в БФ "Карітас-Київ". Діти подякували своїм аніматорам концертами та створеними власноруч подарунками.

«Це лише початок, бо цього року ми плануємо ще багато праці. Уже сформовані інші групи, які також поїдуть на відпочинок чи то в Карпати, чи інші цікаві місця. Дякую жертводавцям за підтримку, бо саме завдяки їм нам вдається допомогти дітям», - підсумовує о. Роман. 

Повідомив о. Роман Сиротич

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next