АКТУАЛЬНО

БФ «Карітас СДЄ» провів інтеграційний табір для 25 дітей

Четвер, 06 липня 2017, 11:13
Діти учасників АТО, переселенці, а також діти з різних регіонів Львівської області відпочивали в селі Довге – Гірске. Учасники табору проживали у місцевій школі, яка була оточена мальовничими гірськими краєвидами. Психологи, соціальні працівники та вихователі намагалися організувати дозвілля дітей так, щоб вони мали можливість не лише гарно відпочити в карпатському краю, а водночас оздоровитися тілом і душею, навчитися нового, знайти друзів.

У проведенні табору було використано багато креативних підходів. Запрошено волонтерів зі школи бойового гопака «Духобор», які щоденно проводили ранкові порухи та майстер-класи. Також одна з працівників Карітасу, психолог Мар’яна Нискогуз, застосувала новітні методи проведення психологічних ігор, досвід яких було перейнято на навчанні у польських тренерів. Двоє хлопців із Дрогобицької духовної семінарії вносили в табір молитовну атмосферу і заохочували дітей до духовного життя за допомогою інтерактивних методів.

Під час відпочинку діти взяли участь у таких активностях: похід на гору «Небесної сотні», відпочинок на озері, річці та водоспаді, КВН, шоу талантів, інтерпретація казок, музична показуха, козацькі забави, квест, ватра з піснями, банси, мультфільми з обговоренням, спільні ранішні і вечірні молитви.

А коли ви ще проведете такий табір? А можна ми ще на тиждень залишимося? Це були найпоширеніші запитання дітей в останні дні відпочинку. Щасливі, втомлені, переповнені враженнями та позитивними емоціями діти та аніматори табору повернулися додому.
 Дякуємо жертводавцям та партнерам табору. Дякуємо волонтерам.
Дякуємо Господу, який вберіг нас здоровими і радісними.

Сніжана Креховецька

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next