АКТУАЛЬНО

БФ «Карітас» у Дрогобичі на Великдень нагодував безпритульних та потребуючих міст

Середа, 19 квітня 2017, 10:27
16 квітня волонтери та працівники Благодійного фонду «Карітас Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ» та ГО «Спільнота взаємодопомоги «Наша Хата» організували та провели святковий великодній сніданок для потребуючих, самотніх, безпритульних м. Дрогобича .

Близько 90 людей, які прийшли на сніданок, відчули справжню радість Христового Воскресіння, куштуючи смачну паску та вітаючи одне одного святковим привітанням «Христос воскрес!».

Сніданок розпочався зі спільної молитви, яку провів духівник спільноти о.  Бойко, день  був сповнений світлою радістю, джерелом якої є перемога Ісуса Христа над смертю. До приготування свята долучилися   іноземні волонтери та працівники кафе «Витанія» і Карітасу.

Ця доброчинна акція проводиться вже кілька років поспіль і дарує убогим людям Великодню радість.

Ми щиро дякуємо всім, хто долучився до організації та проведення цього дійства, жертводавцям і тим, хто присвятив свій час у Великодню неділю, щоб усі в це свято мали можливість сісти за святковий стіл і скуштувати великодньої паски.

Прес-служба БФ «Карітас Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next