АКТУАЛЬНО

БФ «Карітас-Хмельницький» проводить навчальні тренінги для підвищення компетентності соціальних працівників

Четвер, 10 грудня 2020, 15:42
У Благодійному фонді «Карітас-Хмельницький» відбувся тренінг «Соціальна робота в громаді: оцінка потреб громади. Ведення випадку».

У навчанні взяли участь працівники соціальних закладів, що розташовані у селах Хмельницької ОТГ, студенти університету «Україна» та представники міського управління праці та соціального захисту населення. За словами психологині Дарії Іванішіної, такий тренінг допоможе слухачам підвищити свою компетенцію щодо соціальної роботи, а працівникам Карітасу – підкріпити свої результати та свій досвід тим, що вони навчають інших і допомагають їм якісно і професійно надавати соціальну послугу. У «Карітасі-Хмельницький» такі тренінги проводитимуть і надалі. Планують залучити до навчання близько ста п’ятдесяти осіб.

Як кажуть працівники міського управління праці, законодавство щодо надання соціальних послуг постійно оновлюється, нові зміни набудуть чинності вже з 1 січня наступного року, тож соціальні працівники повинні бути до цього готові.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами https://ugcc.km.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next