АКТУАЛЬНО

БФ «Карітас-Львів УГКЦ» презентував свою діяльність на Соціальному форумі у Львові

Понеділок, 18 листопада 2019, 18:13
17 листопада, у Всесвітній день бідних, БФ «Карітас-Львів УГКЦ» презентував свою діяльність на Соціальному форумі у Львові, що відбувався у приміщенні Центру митрополита Андрея Шептицького.

Працівники і друзі БФ «Карітас-Львів УГКЦ» представили проєкти «Соціально-педагогічна робота з дітьми і молоддю», «Кризовий центр «Діти вулиці», «Центр дозвілля та соціальної реабілітації для молодих людей з особливими потребами», «Обізнаний та готовий до Німеччини», «Підвищення рівня соціальної відповідальності парафій та їх участі у житті громади», «Школу волонтерства». Відвідувачі та учасники Форуму мали можливість переглянути відеопрезентації цих напрямків діяльності, отримати роздаткові матеріали. На Форумі були також представлені вироби, виготовлені молоддю з особливими потребами, якою опікується БФ «Карітас-Львів УГКЦ». Серед цих виробів – листівки ручної роботи, намисто, прикраси тощо.

Основною метою «Соціального форуму», ініціатором якого виступив Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, було ознайомлення мешканців міста з тим, які соціальні послуги надають у Львові. Також представники громадських організацій і благодійних фондів мали можливість поспілкуватись між собою і налагодити тіснішу співпрацю, щоб спільно могти робити добрі і потрібні речі для львів’ян.

БФ «Карітас-Львів УГКЦ»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next